home | team | route | openingstijden | webshop

Welkom op de website van dierenartsenpraktijk Tweestromenland!

Wij zijn een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Wij werken met 4 dierenartsen en 5 dierenartsassistentes. De dierenartsen hebben naast de algemene zorg voor dieren ook hun eigen specialisme. Op deze manier kunnen wij voor alle diersoorten zorg op maat leveren.
Met uw gezelschapsdieren kunt u terecht in onze vestigingen in Wijchen en Beuningen. Landbouwhuisdieren en paarden behandelen wij op locatie.
Onze landbouwhuisdierenartsen richten zich voornamelijk op herkauwers (melkvee, mestvee, kalveren, schapen en (melk-) geiten). We werken met 2 geborgde dierenartsen vanuit de locatie in Wijchen. Onze praktijk is tevens een S-BB-erkend leerbedrijf en heeft per jaar enkele stageplaatsen beschikbaar.

Voor de avond- en weekenddiensten werken wij samen met verschillende dierenartsenpraktijken in de regio. Het kan dus zijn dat u dan naar een andere praktijk wordt doorverwezen!

Van 22.00u-08.00u schakelen wij de spoedlijn voor de kleine huisdieren over naar het Evidensia dierenziekenhuis, Meander 10, 6825MB Arnhem


Klik hier voor het laatste nieuws