home | team | route | openingstijden | webshop

OPERATIES:
U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten operaties. 
Wij opereren alleen ’s ochtends zodat uw dier ’s middags rustig wakker kan worden onder toeziend oog van onze assistentes. Graag doen wij voorafgaand aan de operatie een controle tijdens een spreekuur. Dan controleren wij of uw dier voldoende gezond is om veilig een narcose en operatie te ondergaan.
Is uw dier al wat ouder? Dan willen wij graag dat u wat (liefst ochtend-)urine meeneemt. Aan de hand van een klein urinetestje checken wij dan o.a. nier- en leverfunctie.

AANVULLEND ONDERZOEK:
Wij hebben de beschikking over moderne röntgen- en echoapparatuur. Daarmee kunnen we het skelet en de ingewanden zichtbaar maken. Dit helpt ons bij het stellen van een diagnose. Daarnaast hebben wij beschikking over een bloedanalyse apparaat waarmee wij een aantal bloedwaarden kunnen bepalen. Ook dit kan behulpzaam zijn bij het stellen van een diagnose. Vaak kan een simpel onderzoek op urine of ontlasting van een ziek dier ons veel informatie geven. Het is altijd handig wanneer u dit op kunt vangen en mee kunt nemen naar het spreekuur.

HET VETPLAN:
Het VetPlan is ons abonnement voor huisdiereigenaren, gericht op preventieve zorg. Met dit abonnement ontvangt u de jaarlijkse preventieve zorg die nodig is om uw hond, kat of konijn gezond te houden en vroegtijdig eventuele problemen te signaleren.
Doordat u het VetPlan via een maandelijkse automatische incasso betaald is het bedrag per maand kleiner en hoeft u tijdens de bezoeken voor deze preventieve zorg niets af te rekenen!! Omdat het een abonnement is, kunnen we dit óók nog eens extra voordelig aan u aanbieden!
U ontvangt bovendien een herinnering als het tijd is voor een behandeling tegen wormen, vlooien of teken, zodat uw huisdier altijd beschermd is tegen parasieten! Op deze manier bent u compleet ontzorgd en ontvangt uw huisdier de beste zorg!

Wat ontvangt u met VetPlan?

  • Jaarlijkse gezondheidscheck incl. vaccinatie
  • Paraveterinair consult voor vragen over gewicht, voeding, gebit, verzorging, etc.
  • Behandeling tegen wormen per jaar
  • Behandeling tegen vlooien en teken per jaar

VetPlan Plus

Naast het VetPlan hebben we ook het VetPlan Plus. Hierbij ontvangt u naast de zorg uit het VetPlan ook nog een extra gezondheidscheck/consult per jaar, een uitgebreid bloedonderzoek en een urineonderzoek. Met VetPlan Plus heeft u nóg beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld en kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en behandelingen worden ingezet!!

Extra’s

Als VetPlan lid ontvangt u naast de benodigde preventieve zorg ook nog interessante voordelen binnen onze praktijk. Denk hierbij aan:

  • 10% korting op overige vaccinaties
  • 10% korting op gebitsbehandelingen
  • Onbeperkt nagels knippen

Bent u geïnteresseerd in ons nieuwe VetPlan en wilt u de beste zorg voor úw huisdier, neem dan contact op met onze praktijk!

Klik op een van onderstaande links voor meer informatie (opent in Adobe-reader):
Tweestromenland-VetPlan Kat
Tweestromenland-VetPlan Hond tot 4kg
Tweestromenland-VetPlan Hond 4-10kg
Tweestromenland-VetPlan Hond 10-25kg
Tweestromenland VetPlan Hond 25-40 kg
Tweestromenland-VetPlan Hond boven 40kg

INFORMATIE:
Onderstaand vindt u meer informatie over allerlei zaken rondom de gezondheid van uw huisdier.

Klik op het betreffende artikel om het pdf-bestand te openen;
Klik hier om de gratis Adobe-reader te downloaden.

• Artrose bij de hond

• Een nestje pups

• Vlooien bij honden en katten